24 uur per dag, 7 dagen per week

Stap 1: Contact opnemen

Stap 2: Schatting

Stap 3: Ruitschadeherstel

zonwerend isolatieglas

In de zonnige Hoeksche Waard kunt u genieten van optimaal binnencomfort met zonwerend glas, beschikbaar bij Dorst Glasservice. Daglicht in uw leef- en werkomgeving kan een positieve invloed hebben, maar soms kan de zon ook hinderlijk zijn. Wij bieden de perfecte oplossing.

Ons zonwerend isolatieglas reguleert de hoeveelheid warmte en licht die uw ruimte binnenkomt. Het filtert de zonnestralen, waardoor uw interieur koeler blijft en hinderlijke schitteringen op beeldschermen en tafels worden verminderd. Dit resulteert niet alleen in een aangenamere omgeving, maar het verlaagt ook het energieverbruik, wat vooral in de Hoeksche Waard van belang is.

In tegenstelling tot traditionele zonwering zoals zonneschermen, hoeft u met zonwerend glas niet in het donker te zitten om de zon buiten te houden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor wie wil genieten van natuurlijk licht zonder concessies te doen aan comfort.

Bij Dorst Glasservice bieden we verschillende soorten en maten zonwerend glas, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Wilt u meer weten over zonwerend glas of gratis advies ontvangen? Onze ervaren glaszetters staan voor u klaar om bij u langs te komen in de Hoeksche Waard en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij streven ernaar uw binnenklimaat te optimaliseren en uw comfort te verbeteren.

Geinteresseerd?

Vraag hier uw offerte aan

Contactgegevens
Ziedewij 21
2991 LA Barendrecht
info@dorstglasservice.nl
088 - 0707 500
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
Gesloten
Gelsoten
Dekkingsgebied
In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.