24 uur per dag, 7 dagen per week

Stap 1: Contact opnemen

Stap 2: Schatting

Stap 3: Ruitschadeherstel

Glaszetters

Zoekt u een deskundige glaszetter?

Bij Dorst Glas Service in de Hoeksche Waard hoeft u niet verder te zoeken, want wij staan klaar om u snel van dienst te zijn. Binnen slechts 30 minuten kunnen wij ter plaatse zijn om uw glasprobleem op te lossen.

Onze glasreparaties worden uitgevoerd door ervaren glaszetters. Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw glas te vervangen of om noodreparaties uit te voeren, of het nu gaat om woningen, kantoorpanden, scholen of winkels.

Geen enkel gebouw is te uitdagend voor onze glaszetters. Naast het deskundig repareren of vervangen van uw ramen, kunnen zij u ook adviseren bij het kiezen van het juiste type glas. Ze nemen uw huidige raamwerk en uw specifieke situatie in overweging om de beste optie te bepalen. Bent u geïnteresseerd? Onze specialisten komen graag bij u thuis voor een gratis inmeting, adviesgesprek en vrijblijvende offerte.

Als de erkende glasspecialist van Ridderkerk bieden wij een breed scala aan glasopties. We kunnen vrijwel alle soorten glas direct uit voorraad leveren of op maat maken. Dankzij onze 24-uurs spoedservice hebben we ook veelvoorkomende glassoorten altijd op voorraad in onze glashandel. Onze glaszetter in Ridderkerk staat voor u klaar met glassoorten zoals:

Enkel glas

Wilt u van enkel naar dubbelglas overstappen? Schakel onze glaszetter te Ridderkerk in! In tegenstelling tot enkelglas heeft dubbelglas veel voordelen.

Dubbelglas

Het voordeel van dubbelglas is dat het uw huis enorm helpt te isoleren. Goede isolatie van uw woning zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening.

Glas-in-loodramen

Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Dit glas brengt sfeer en karakter aan uw woning.

Kwaliteitsgarantie en Deskundig
Advies voor Glaswerk

Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Ridderkerk belt u met Dorst glas service op 088 – 070 75 00.

Op uw dubbel glas (isolatieglas) is standaard een garantie gedurende een periode van 10 jaar. Ook geven wij u te allen tijde garantie op het plaatsen van glas. Dorst glas service monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Toch kan er onverhoopt door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u derhalve bij ons 10 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage.

Bij vragen staat Dorst glas service u graag te woord. Wilt u toch nog meer informatie over bijvoorbeeld glas vervangen of glas plaatsen, neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 088 – 070 75 00.
Contactgegevens
Ziedewij 21
2991 LA Barendrecht
info@dorstglasservice.nl
088 - 0707 500
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
Gesloten
Gelsoten
Dekkingsgebied
In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.