24 uur per dag, 7 dagen per week

Stap 1: Contact opnemen

Stap 2: Schatting

Stap 3: Ruitschadeherstel

Glasschade

Uw glasschadde is onze zorg.

In de Hoeksche Waard staat Dorst Services voor u klaar bij glasschade. We begrijpen dat een kapotte ruit snel herstel vereist, en daarom zijn we dag en nacht bereikbaar via 088-0707500 voor directe hulp. Glasschade kan niet alleen zorgen voor tocht en gevaarlijke situaties in uw huis, maar ook inbrekers aantrekken.

Het is van cruciaal belang dat een ervaren glaszetter snel ter plaatse is om uw glasschade te repareren en de veiligheid van uw woning te herstellen. Onze toegewijde glaszetters van Dorst Services zijn 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar om glas op maat te leveren en te monteren in de Hoeksche Waard.

Waarom Dorst services?

 • Ervaren glaszetters
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Ook bij spoed (glasschade en herstel)
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Veilig en betrouwbaar
 • 10 jaar garantie op montage
 • Gratis inmeten en advies bij u thuis
 • Na herstel ruimen wij alles netjes op
  en nemen de oude beglazing mee
Bij schade belt u met ons op het eerdergenoemde nummer. Onze medewerkers zullen enkele essentiële vragen stellen over de locatie van de schade, het type ruitschade, het benodigde glastype, uw verzekeringsstatus en uw adresgegevens.

De glaszetter die het dichtst bij uw locatie in de Hoeksche Waard is, ontvangt deze informatie en komt binnen 30 minuten naar u toe. We zijn er niet alleen tijdens kantooruren, maar ook buiten deze uren om u te helpen bij glasschade.

Met onze 24/7 service staat Dorst Services 24 uur per dag voor u klaar, zelfs in het holst van de nacht, tijdens het weekend en op feestdagen. U kunt altijd op ons rekenen voor een snelle en betrouwbare oplossing voor uw glasschade

Enkel glas

Wilt u van enkel naar dubbelglas overstappen? Schakel onze glaszetter te Ridderkerk in! In tegenstelling tot enkelglas heeft dubbelglas veel voordelen.

Dubbelglas

Het voordeel van dubbelglas is dat het uw huis enorm helpt te isoleren. Goede isolatie van uw woning zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening.

Glas-in-loodramen

Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Dit glas brengt sfeer en karakter aan uw woning.
Contactgegevens
Ziedewij 21
2991 LA Barendrecht
info@dorstglasservice.nl
088 - 0707 500
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
Gesloten
Gelsoten
Dekkingsgebied
In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.