24 uur per dag, 7 dagen per week

Stap 1: Contact opnemen

Stap 2: Schatting

Stap 3: Ruitschadeherstel

Glasherstel

In de prachtige Hoeksche Waard hebben wij de afgelopen jaren talloze woningen en bedrijfsruimtes voorzien van hoogwaardige isolerende beglazing. Glas is een essentieel element in onze omgeving, maar helaas ook kwetsbaar. Het kan breken of beschadigd raken. Gelukkig staan onze gespecialiseerde vakmensen klaar om allerlei soorten schade aan uw ramen te herstellen.

Wij zijn bedreven in het verwijderen van aanslag en krassen, en we herstellen zelfs kleine sterretjes in uw ruiten. Na onze zorgvuldige reparatie is het glas weer even sterk als voor de beschadiging optrad.

Heeft u te maken met ruitschade of wilt u een raam laten vervangen in de schitterende Hoeksche Waard? Dorst Services staat garant voor een snelle en vakkundige glasreparatie. Wij passen ons aan uw schema aan en komen naar u toe op het moment dat het u het beste uitkomt.

Wat uw glasreparatiebehoefte ook is, bij Dorst Services kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar terecht. Op elk moment van de dag staan wij paraat voor glasherstel in Barendrecht en omliggende gebieden.

En na het oplossen van het probleem, nemen wij ook graag de afwikkeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij uit handen. U kunt op ons rekenen voor een betrouwbare en deskundige service in de prachtige Hoeksche Waard en omstreken.

Waarom Dorst services?

  • Ervaren glaszetters
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Binnen 30 minuten op locatie
  • Ook bij spoed (glasschade en herstel)
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veilig en betrouwbaar
  • 10 jaar garantie op montage
  • Gratis inmeten en advies bij u thuis
Contactgegevens
Ziedewij 21
2991 LA Barendrecht
info@dorstglasservice.nl
088 - 0707 500
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
Gesloten
Gelsoten
Dekkingsgebied
In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.