24 uur per dag, 7 dagen per week

Stap 1: Contact opnemen

Stap 2: Schatting

Stap 3: Ruitschadeherstel

Triple Glas Plaatsing in Blaaksedijk

Dorst Glasservice - glashandel Blaaksedijk

Ruit stuk?

Dorst Glasservice, uw vertrouwde glashandel in Blaaksedijk, biedt een 24-uurs glasherstel service bij glasschade. De glaszetters van Dorst Glasservice staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om glas op maat te leveren en te monteren. Ook bij spoed zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en verzorgen wij de afhandeling bij uw verzekeringsmaatschappij.
 • 24-uurs glasherstel service
 • Wij regelen de afhandeling bij uw verzekeringsmaatschappij
 • 7 dagen per week en 365 dagen per jaar

Winkel ruiten/Etalage ruiten

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Dat geldt ook zeker voor winkelpanden in Blaaksedijk en omgeving. Wanneer u schade heeft aan de ruiten van uw winkel of etalage helpen wij u graag. Zo hoeft u uw winkel niet te sluiten en is er geen kans op inbraak. Daarnaast verwijderen wij ook aanslag en krassen verwijderen uit glas. Maar ook sterretjes in uw winkelruit kunnen wij herstellen. Het glas is hierna weer even sterk als voor de beschadiging.

Glas herstel

Glas is kwetsbaar materiaal dat kan breken of beschadigen. Heeft u ruitschade of wilt u een raam vervangen? Glashandel Blaaksedijk zorgt ervoor dat de glasreparatie snel en vakkundig plaatsvindt. Dag en nacht komen wij binnen 30 minuten naar u toe. Glashandel Blaaksedijk biedt een 24-uurs glasherstel service bij glasschade. Onze glaszetters staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om glas op maat te leveren en te monteren. Na het probleem opgelost te hebben, zorgen wij ook voor het definitief herstel van uw schade en de afwikkeling van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij.
Glashandel Blaaksedijk

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens

Naam*

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Glas vervangen

  Uw Partner voor Glasvervanging
  Bij Dorst Glas Service begrijpen we dat ongelukken met glas altijd onverwacht en vervelend kunnen zijn.   Of het nu gaat om een gebroken raam, een gebarsten spiegel of een beschadigde glazen deur, onze glasvervangingsdienst staat paraat om u snel en efficiënt te helpen.

  Glas op maat

  Dorst Glas Service -
  Uw Partner voor Glas op Maat
  Bij Dorst Glas Service begrijpen we dat geen twee ruimtes hetzelfde zijn, en daarom bieden we een uitgebreide dienst voor Glas op Maat aan.   Of u nu een uniek ontwerp voor uw interieur wilt realiseren of glas nodig heeft dat perfect past in een specifieke opening, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

  Glasservice

  Glasreparatie en -vervanging
  Bij Dorst Glas Service staat onze Glasservice centraal in alles wat we doen.


  
Of u nu te maken heeft met een gebarsten raam, een kapotte ruit, een beschadigde glazen deur of een ander glasgerelateerd probleem, wij zijn uw eerste aanspreekpunt voor snelle en professionele oplossingen.
  Contactgegevens
  Ziedewij 21
  2991 LA Barendrecht
  info@dorstglasservice.nl
  088 - 0707 500
  Openingstijden
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  07:30 - 16:30
  07:30 - 16:30
  07:30 - 16:30
  07:30 - 16:30
  07:30 - 16:30
  Gesloten
  Gelsoten
  Dekkingsgebied
  In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
  Copyright
  ©2024
  Ontwikkeld door
  Swartwebdesign B.V.