24 uur per dag, 7 dagen per week

Stap 1: Contact opnemen

Stap 2: Schatting

Stap 3: Ruitschadeherstel

Figuurglas met HR++ glas

In de pittoreske Hoeksche Waard, waar traditionele esthetiek samengaat met moderne efficiëntie, is Dorst Glasservice de naam die uitblinkt in het plaatsen van hoogwaardige beglazing die de charme van figuurglas combineert met de prestaties van HR++ glas. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap, biedt Dorst Glasservice een voortreffelijke oplossing voor iedereen die op zoek is naar unieke stijl gecombineerd met optimale isolatie in hun huis of bedrijfspand.

Figuurglas, bekend om zijn decoratieve patronen en privacyvoordelen, voegt een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan uw ramen. Het creëert een unieke uitstraling terwijl het zacht natuurlijk licht doorlaat. Echter, als het gaat om energie-efficiëntie en isolatie, kan HR++ glas niet overtroffen worden. Dit type beglazing heeft een uitstekende thermische prestatie dankzij de dubbele beglazing en een speciale coating die warmteverlies minimaliseert.

Dorst Glasservice begrijpt dat u niet hoeft te kiezen tussen stijl en prestaties. Met hun expertise kunnen zij figuurglas combineren met HR++ glas, waardoor u kunt genieten van de beste van beide werelden. U krijgt de artistieke charme van figuurglas, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de energiezuinigheid en geluidsisolatie van HR++ glas. Dit resulteert in een ruimte die niet alleen prachtig is, maar ook comfortabel en kostenefficiënt.

Geinteresseerd?

Vraag hier uw offerte aan

Contactgegevens
Ziedewij 21
2991 LA Barendrecht
info@dorstglasservice.nl
088 - 0707 500
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
Gesloten
Gelsoten
Dekkingsgebied
In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.