24 uur per dag, 7 dagen per week

Stap 1: Contact opnemen

Stap 2: Schatting

Stap 3: Ruitschadeherstel

Dubbelglas

Dubbel glas

Isolatie voor een comfortabel thuis

Verhoog het wooncomfort in uw Hoeksche Waardse woning door te kiezen voor dubbel glas. Dubbel glas, ook wel bekend als isolatieglas, biedt aanzienlijke voordelen voor uw leefomgeving. Dit type glas bestaat uit twee glasbladen die hermetisch zijn afgesloten.

Optimaal comfort

Dubbelglas, ook wel bekend als isolatieglas, is de sleutel tot optimaal comfort in je huis. Met zijn innovatieve ontwerp, bestaande uit twee glaslagen gescheiden door een isolerende ruimte, biedt dubbelglas tal van voordelen voor jou en je woning.

Energiezuinig

Dubbelglas is de hoeksteen van een energiezuinig huis. Dankzij de slimme constructie met twee glaslagen en een isolerende tussenruimte, biedt dubbelglas ongeëvenaarde thermische efficiëntie. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van verwarming in de winter en airconditioning in de zomer.

Energie-efficiënt

Dubbelglas staat synoniem voor energie-efficiëntie. Met zijn geavanceerde constructie, bestaande uit twee glaslagen met een isolerende tussenlaag, minimaliseert het warmteverlies in je huis. Dit betekent dat je minder energie hoeft te verbruiken om je huis op een comfortabele temperatuur te houden, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische impact.

Gemakkelijk en snel op maat

Dorst Glasservices plaatst dubbel glas op maat wanneer een standaardafmeting niet voldoet. Wij plaatsen dubbel glas op maat voor bedrijven en particulieren. Denk aan scholen, winkel, kantoorpanden of appartementen.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Uiteraard zijn er extra kosten verbonden aan het op maat maken van dubbel glas.

We houden rekening met het glas per vierkante meter (m²). Door onze ervaring en kennis kunnen wij eenvoudig uw ramen voorzien van nieuw dubbel glas.Werken met glas is iets wat voor ons gemakkelijk en snel gaat.

Er zijn diverse soorten dubbelglas, er is natuurlijk standaard dubbel glas maar ook dubbel glas met een HR waarde; de mate waarin het glas isoleert hangt af van de U-waarde.Hr isolatieglas is er in verschillende waardes;

HR+, HR ++ en HR triple glas (+++). Ga naar HR++ om meer hierover te lezen.
Contactgegevens
Ziedewij 21
2991 LA Barendrecht
info@dorstglasservice.nl
088 - 0707 500
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
07:30 - 16:30
Gesloten
Gelsoten
Dekkingsgebied
In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.